08.12.2019

Anais Mitchell & Chris Thile – Baby Baby

Voor vrolijke muziek kom je vaak terecht bij guilty pleasures en oorwormen. Een guilty pleasure is een nummer dat je eigenlijk niet mooi mag vinden, terwijl een oorworm steeds weer in je hoofd rondzingt ook al wil je dat helemaal niet. (Hier lees je wat ik daar eerder over schreef.)

Vandaag had ik ineens zin in zo’n lekker vrolijk lied en dat is goed gelukt met dit Baby Baby. En ja hoor, het is zowel een oorworm als een guilty pleasure. Het nummer werd geschreven door singer/songwriter Amy Grant, die er een hit mee had in 1991. Ze schreef het samen met songwriter & producer Keith Thomas. (Hier hoor je de hitversie en hier zingt Grant het live.)

Deze heerlijke uitvoering werd heel recent gespeeld door de Amerikaanse singer/songwriters Anais Mitchell & Chris Thile. Thile is vooral bekend door zijn werk in de groepen Nickel Creek & The Punch Brothers waarin hij speelt. Ik kan je aanraden om eens een kijkje te nemen bij de Variety Radio Show Live From Here, waarin hij & zijn band iedere keer bijzondere gasten ontvangen, zoals oude grootheden als Paul Simon, Randy Newman & David Crosby, maar ook veel toppers van nu. Hier zie je meer video’s van de concerten, waar ik veel mooie vondsten doe.

Baby Baby
Baby baby I’m taken with the notion,
to love you with the sweetest of devotion.

Baby baby my tender love will flow from,
the bluest sky to the deepest ocean.

Stop for a minute,
baby I’m so glad you’re mine.

And ever since the day
you put my heart in motion.
Baby I realize that
there’s just no getting over you.

Baby baby in any kind of weather.
I’m here for you always and forever.

Baby baby no muscle man could sever.
My love for you is true and it will never.

Stop for a minute,
baby I’m so glad you’re mine.

And ever since the day
you put my heart in motion.
Baby I realize that
there’s just no getting over you.

Baby I’m so glad.
Here for you baby.
So glad you’re mine.
Baby I’m so glad that you are mine.

Reageer